Maag Lever Darm Stichting

Maag Lever Darm Stichting

Nederland kent 2 miljoen buikpatiënten. De Maag Lever Darm Stichting staat achter hen. Door onderzoek te faciliteren en voorlichting te geven redden ze levens. Eén van de voorlichtende campagnes is Hoe Gezond is Jouw Buik. Voor deze online campagne produceerden wij een de videocontent over het belang van het hebben van een vezelrijk voedingspatroon.
Binnen deze campagne zijn meerdere sub-doelgroepen geformuleerd waarop we ook de inhoud en de toon van de videocontent hebben aangepast. Zo werkten we bijvoorbeeld samen met een hippe diëtiste voor mensen die niet weten waar te beginnen met vezelrijke producten. Én werkten we met wetenschappers om mensen met bovengemiddelde kennis nóg beter te informeren.

”Het team van Videofabrique heeft ons geholpen om in een serie video’s verschillende thema’s rondom vezelrijk eten te vertellen. Vezels dragen bij aan een goede buikgezondheid. In de video’s werd steeds één centrale vraag behandeld. Het was ons doel om dit op begrijpelijke, toegankelijke en vooral ook een leuke manier uit te leggen aan een breed publiek. Er werd steeds op een unieke locatie gefilmd en ook de huisstijl van de video’s werd voor ons op maat gemaakt. Wij kijken terug op een prettige samenwerking en een mooi resultaat: een serie video’s die meer bewustheid over een belangrijk thema creëert!”

Marloes Smink – Van de Wolfshaar – Communicatieadviseur

Dit wil ik ook!
Kijk dan niet verder. Laat je gegevens achter en we bellen je terug om het je haarfijn uit te leggen. We spreken je snel.
Info
Website:

www.mlds.nl

Category:

Concept ontwikkeling, Videocontent, Videomarketing