Vragen?

Maak gebruik van het contactformulier of bel:

+31 (0)85-1300743

 

Direct contact? Bel: +31 (0)85 – 1300743

 

FAQ

1. Wat kost het om een video te laten maken?
Hup, meteen boter bij de vis? Videoproductie kan best wat kosten, maar het levert je ook veel op. Daarom spreken wij liever over een investering. De productie van een goede, succesvolle video vergt een aantal stappen: van het bepalen van de doelstelling, via het bedenken van een concept, het schrijven van een script, de productie van de draaidag met locaties, gasten, acteurs of figuranten tot en met postproductie: het monteren, motion graphics, kleurcorrectie, audionabewerken, ondertitelen.
2. Daar schrik ik van. Kan dat niet eenvoudiger?
Bij Videofabrique maken we succesvolle videocontent. We hebben een beproefd recept die zorgt voor het beste resultaat. De ‘Full Package’ is niet altijd nodig en we kunnen stappen overslaan, maar dan kunnen we je niet het allerbeste resultaat beloven. We snappen het dat er niet altijd voldoende budget beschikbaar is. Daarom gaan we graag met je in gesprek om te kijken wat wél mogelijk is.
3. Ik heb een evenement dat geregistreerd moet worden. Kan dat?
Zeker! Onder videoproductie verstaan wij ook het vastleggen evenementen. Of het nu een meercameraregistratie is van je congres met 2 tot 12 camera’s of een aftermovie, we draaien er onze hand niet voor om.
4. Wat is videocontent?
Content is het Engelse woord voor inhoud. Mensen willen graag relevante, inhoudelijke informatie ontvangen, daarom is content in de laatste jaren zo’n hip marketingwoord geworden. Met (online) content bied je je doelgroep dus relevante en inhoudelijke informatie. Met videocontent doe je dat dus door middel van een goede video.
5. Wat is videomarketing
Als organisatie heb je vast en zeker doelstellingen. Het inzetten van video past bij het behalen van die doelstellingen. Maar die doelstellingen behaal je helaas niet zomaar met het maken van een video’tje. Videomarketing begint eigenlijk al aan de voorkant: welke (verkoop)boodschap moet er in de video vertaald worden? En als de video klaar is moeten we ervoor zorgen dat deze je doelgroep bereikt.
Daarnaast past videomarketing perfect in de huidige, moderne marketingmix. Het is één van de beste kanalen om in te zetten.
We helpen je graag bij het opzetten van een succesvolle videomarketingstrategie.
6. Hoe lang duurt het voordat een video klaar is?
Het opleveren van een video kan heel snel. Soms zelfs op dezelfde dag. Maar het kan ook wat langer duren. Montage, grafische vormgeving, kleurcorrectie, audionabewerking, ondertiteling. Het kost allemaal tijd. Over het algemeen geldt: hoe eerder we op de hoogte zijn van de productie, hoe beter we kunnen inplannen.
7. Zeg Videofabrique, zijn jullie nou een reclamebureau of videoproductiebureau?
We zijn een beetje van alles. We zijn vooral contentmakers in hart en nieren. We genieten van het maken van goede videocontent dat past bij de opdrachtgever en dat ook nog eens de doelgroep succesvol bereikt. Dat kán ook reclame zijn. Daarvoor hebben we een partner gevonden in de vorm van een uitstekend reclamebureau in Haarlem.
8. Leuk en aardig, die videocontent. Maar hoe zit het dan met alle andere content?
Natuurlijk wijzen we je hiervoor niet de deur. We hebben een uitgebreid netwerk vol tekstschrijvers,  vormgevers, fotografen, copywriters en marketingspecialisten die voor je klaar staan om video, foto, animatie te combineren tot een grote contentmarketingmix.
Call Now ButtonBEL DIRECT