Vragen?

Maak gebruik van het contactformulier of bel:

+31 (0)85-1300743

 

Direct contact? Bel: +31 (0)85 – 1300743

 

Marketing

Videofabrique weet jouw doelgroep te triggeren

Je hebt een video. En nu? Sterke content verdient een sterke strategie. Je wilt tenslotte niet dat jouw content onopgemerkt blijft. Als professionele organisatie is video is een onmisbaar onderdeel van je marketingstrategie. Jij hoeft geen video marketing specialist te zijn. Laat dat maar aan ons over.
Wij kruipen in de huid van je doelgroep en bedenken hoe wij jouw boodschap het beste bij hen in beeld kunnen brengen. Geen papieren tijgers, maar concrete adviezen waarmee je direct mee aan de slag kunt.
Wil je meer weten over wat video marketing voor jouw merk kan betekenen? Dan stellen we je graag voor aan een van onze specialisten.

Senzo

Senzo.world is een multimediaal platform rondom klassieke auto’s dat draait om het delen van verhalen. Het eerste verhaal draait om Iris, een MGA uit 1959. Het unieke aan Senzo is dat het een gedramatiseerd feitelijk verhaal vertelt vanuit het oogpunt van de auto zelf. En dus niet vanuit de eigenaar.
Naast geschreven verhalen bestaat de content van Senzo uit mooie, cinematische film. Videofabrique heeft de volledige productie van de eerste episode van de Senzo story ‘Iris’ voor zijn rekening genomen.
De locatiekeuze was een uitdaging maar is fantastisch gelukt! Het door Videofabrique geschreven script hebben we kunnen verwezenlijken op een prachtlocatie. In de postproductiefase kon het team de verschillende concept versies van de film eenvoudig online worden bekeken (Wipster) en becommentarieerd. Zeer professioneel en efficiënt!
Call Now ButtonBEL DIRECT