Marketing

Videofabrique weet jouw doelgroep te triggeren

Je hebt een video. En nu? Sterke content verdient een sterke strategie. Je wilt tenslotte niet dat jouw content onopgemerkt blijft. Als professionele organisatie is video is een onmisbaar onderdeel van je marketingstrategie. Jij hoeft geen video marketing specialist te zijn. Laat dat maar aan ons over.
Wij kruipen in de huid van je doelgroep en bedenken hoe wij jouw boodschap het beste bij hen in beeld kunnen brengen. Geen papieren tijgers, maar concrete adviezen waarmee je direct mee aan de slag kunt.
Wil je meer weten over wat video marketing voor jouw merk kan betekenen? Dan stellen we je graag voor aan een van onze specialisten.
Project: Senzo
Heel trots zijn wij op onze producties die we maakten voor Senzo.world. Senzo is een multimediaal platform dat draait om het delen van verhalen rondom klassieke auto’s. Het eerste verhaal draait om Iris, een MG A uit 1959. Het unieke, en het leuke, aan Senzo is dat het een feitelijk verhaal vertelt , maar dan gedramatiseerd en vanuit het oogpunt van de auto zelf. Het zijn dus geen verhalen van hoe leuk de eigenaar het vindt om met de auto te rijden.
Naast geschreven verhalen bestaat de content van Senzo uit mooie, cinematische films. Videofabrique maakte voor Senzo een serie video’s voor de storytelling, maar ook een serie video’s voor een videomarketingcampagne.