Vragen?

Maak gebruik van het contactformulier of bel:

+31 (0)30 2683942

Europalaan 20 (unit 1.0.17)
3526 KS UTRECHT

Direct contact? Bel: +31 (0)30 2683942

 

Over ons

Wij brengen jouw verhaal in beeld

De Videofabrique is een no-nonsense bedrijf dat draait om een flexibel team van hard werkende professionals. Onze creatives, camera operators, producers, marketeers, vormgevers en editors werken iedere dag aan het produceren van inhoudelijke, stoere, mooie maar vooral succesvolle video content. Samen maken we al meer dan tien jaar gewoon goede videoproducties.
Onze ervaring is geworteld in de vakgebieden journalistiek, communicatie en marketing. Door deze expertises te combineren weten we opmerkelijke videoverhalen te vertellen. We werken voor branded content bureau’s, mediabureau’s, PR-agencies, reclamebureau’s, communicatiebureau’s, bedrijven en (non profit) organisaties.
Kwalitieit hoeft niet lang te duren. Wij verstaan ons vak en werken snel en flexibel. Ons team is inhoudelijk sterk en creatief. We duiken in jouw doelgroep, zodat we precies weten hoe we jouw boodschap het beste kunnen overbrengen. Videofabrique de one-stop-shop voor al jouw video content. Van creatie tot productie en marketing.

VIDEOFABRIQUE

Succesvolle content

BEL DIRECT