Content

Videofabrique maakt succesvolle videocontent

Bewegend beeld is de meest krachtige manier om een boodschap over te brengen. Eens? Dat komt doordat mensen visuele wezens zijn. Ons brein kan videoboodschap veel sneller en beter herkennen en begrijpen dan foto’s, tekst of geluid. Daarnaast biedt video ook veel meer kansen om emotie, sfeer en beleving aan je merk te verbinden.
Onze video experts hebben samen ruim 50 jaar ervaring in het bedenken en ontwikkelen van succesvolle videoconcepten, media formats en marketing strategieën. Goede videocontent is visueel aantrekkelijk, inhoudelijk en innemend. Het zorgt ervoor dat de kijker zich verbonden voelt met jouw verhaal en dus met jouw bedrijf. Mits de kwaliteit echt goed is!
Wil je meer weten over wat video content voor jouw merk kan betekenen? Dan stellen we je graag voor aan een van onze specialisten.

WIL JIJ GOED VOORBEREID ZELF AAN DE SLAG MET VIDEOCONTENT VOOR SOCIAL MEDIA?
DOWNLOAD DAN HIER DE WHITEPAPER!

Maag Lever Darm Stichting

Nederland kent 2 miljoen buikpatiënten. De Maag Lever Darm Stichting staat achter hen. Door onderzoek te faciliteren en voorlichting te geven redden ze levens. Eén van de voorlichtende campagnes is Hoe Gezond is Jouw Buik. Voor deze online campagne produceerden wij een de videocontent over het belang van het hebben van een vezelrijk voedingspatroon.
Binnen deze campagne zijn meerdere sub-doelgroepen geformuleerd waarop we ook de inhoud en de toon van de videocontent hebben aangepast. Zo werkten we bijvoorbeeld samen met een hippe diëtiste voor mensen die niet weten waar te beginnen met vezelrijke producten. Én werkten we met wetenschappers om mensen met bovengemiddelde kennis nóg beter te informeren.