Productie

Videofabrique produceert duurzame video’s

Een video maken is als een hamburger eten. Iedereen kan het, maar meestal ziet het er niet lekker uit. Een goede videoproductie vertelt op een leuke manier in een paar minuten wat je bedrijf doet en zorgt ervoor dat de kijker zich verbonden voelt met jouw verhaal, jouw mensen en jouw merk.
Ons team brengt jouw merk smaakvol in beeld. Samen hebben wij ruim 50 jaar ervaring in het ontwikkelen van duurzame videocontent. Daarom weten wij als geen ander jouw verhaal te vertalen naar een aansprekende video die werkt.
Wil je meer weten over wat video productie voor jouw organisatie kan betekenen? Dan stellen we je graag voor aan een van onze specialisten.

Stap 1 De Brainstorm

Je hebt er vertrouwen in dat de videoproductie bij ons in goede handen is. Mooi! Je hebt je vraag bij ons neergelegd en je hebt een inzicht gegeven in het budget.
Dan beginnen we met een gezamenlijke brainstorm. Welk verhaal willen we vertellen, welke vorm past bij jouw organisatie of merk en welke stijl gebruiken we bij het benaderen van jouw doelgroep?

Stap 2 Het Concept

Uit het concept dat we hebben bedacht na de brainstorm gaan we aan de slag met het script. We verpakken stijl, boodschap en doel in een helder en werkbaar script. Als het een complexe productie is schrijven we een storyboard.
We gaan aan de slag met het plannen van de draaidag. Maken afspraken met locaties, experts of acteurs en figuranten.

Stap 3 De Draaidag

De draaidag is aangebroken. Met onze professionele apparatuur komt de cameraman (of -vrouw) op de afgesproken tijd en plek en we filmen wat we hebben bedacht en uitgewerkt. Afhankelijk van de productie komt er eventueel ook een regisseur, productieassistent, geluidsman, lichtman, setdresser en visagist mee. Maar meestal bestaat de crew uit een cameraman, regisseur en productieassistent.

Stap 4 De Postproductie

De postproductie of de nabewerking. Alle gedraaide beelden worden ingeladen in een van onze montagesets en het monteren kan beginnen. We selecteren de juiste beelden en maken er een krachtig beeldverhaal van. Je krijgt nu een eerste versie van de montage te zien waarop je feedback kunt geven.
Deze feedback verwerken we in onze tweede voormontage en nu gaan we ook vormgeving als titels en logo’s toevoegen, we gaan de kleuren verbeteren en het geluid wordt onder handen genomen door onze collega’s van De Audiofabrique.