Veluwse Onderwijsgroep onboarding video

Veluwse Onderwijsgroep onboarding video

De Veluwse Onderwijsgroep is een grote scholengroep in de grote regio Apeldoorn met scholen in zowel primair onderwijs als voorgezet onderwijs. Net als in vele andere sectoren is het werven en selecteren van nieuwe medewerkers een grote uitdaging voor de Veluwse Onderwijsgroep. En áls je eenmaal een goede kandidaat hebt aangetrokken dan wil je wel dat hij/zij zich meteen thuis voelt en snel de weg weet te vinden binnen de organisatie.
Een onboardingvideo is dan een goed middel om dat te bewerkstelligen. 

Voor dit project bedachten we een concept waarbij we een first-person beleving wilden creëren. De kijker van de video ervaart de video alsof deze door zijn/haar eigen ogen is opgenomen. Hiervoor construeerden we een een valhelm waarop we met diverse middelen een camera, accu en videozender bevestigden. De camera operator heeft hierdoor zijn handen vrij en kan daardoor vrij bewegen in de ruimte en actief deelnemen in scenes en interactie met anderen.

Helaas kunnen we het resultaat hier niet laten zien, maar hieronder zie je wel twee videostills.

Wil jij dit ook?
Wil jij ook kwalitatief hoogstaande videocontent? Kijk dan niet verder maar laat je gegevens achter en we bellen je terug!  We spreken je snel.
Info
Category:

Concept ontwikkeling, Videocontent, Videoproductie

Onboarding 1
Onboarding 2