Made in Europe

Made in Europe

Voor Imengo Works maakten we in 2016 deze video voor het onderzoeksproject Made @ Europe. Made @ Europe is een wetenschappelijk project die tot doel heeft antwoord te geven op de vraag: welke factoren zijn in de 21e eeuw belangrijk bij het kiezen voor een locatie voor een (industriele) productiefaciliteit. Anders gezegd: is de locatie van deze fabriek over twintig jaar nog steeds de goede locatie?
Wij maakten hiervoor een grote videoproductie waarbij we in meerdere fabriekslocaties een beeld mochten geven van hoe productieprocessen nu verlopen en hoe ze in de toekomst zouden kunnen gaan. Handmatig en geautomatiseerd, destructieve verspaning en 3D metaal printing etcetera. De doelgroep van de video is C-Level executives (Chiefs) in de ‘maakindustrie’. Om deze mensen aan te spreken hebben we gekozen om de klassieke oldtimer als hoofdpersoon te maken. Veel ‘captains of industry’ zijn gecharmeerd van oude, klassieke auto’s, vakwerk, ambacht. Daarnaast houden ze van genieten van het leven. Vandaar de keuze voor deze romantische cabriolet classic.
Voor Made in Europe hebben we gefilmd met onze Sony PXW-FS7 4K camera, een Sony A7sII, een DJI Inspire Pro x5.
Dit wil ik ook!
Kijk dan niet verder. Laat je gegevens achter en we bellen je terug om het je haarfijn uit te leggen. We spreken je snel.
Info
Category:

Videoproductie