VIDEOMARKETING

  • multi device videomarketing

Online commercials, Videosnacks, Youtube Channels, Vloggen, video jaarverslagen. Allemaal kreten die je de laatste jaren vast en zeker wel een keer voorbij zien komen. Het zijn termen die zijn ontstaan door de komst van online video en de ongekende mogelijkheden die dat biedt voor je marketingstrategie
Als professionele organisatie kan je er eigenlijk niet meer om heen. Videomarketing móet onderdeel zijn van je marketingplan! Videomarketing geeft je namelijk de kans om op een leuke, grappige, diepgaande en vooral professionele manier in contact te komen en te blijven met je klanten en doelgroepen. Online video leent zijn als geen ander om je verkoopboodschap op een interessante manier te verpakken waardoor je doelgroep de verkoopboodschap beter accepteert dan bij, bijvoorbeeld, een televisiecommercial.
Maar je bent natuurlijk geen videomarketingspecialist. Dat snappen we. Maar wij zijn het wél! Als je meer wilt weten over videomarketing en wat videomarketing voor jouw organisatie kan betekenem, neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze videomarketingspecialist.

De kracht van je content

Wij zijn ervan overtuigd dat alles wat met video verteld kán worden, met video verteld zál worden. Video is namelijk de meest aantrekkelijke en meest toegankelijke manier om informatie te verwerken en op te slaan. Daarbij is echter één ding belangrijk. En dat is content. De kracht van je boodschap ligt in de kracht van je content.  Dat is ook logisch, want tegenwoordig laten consumenten zich niet zomaar een product of dienst aansmeren en met de komst van sociale media als Facebook, Twitter en Instagram hebben we geleerd dat alleen een verkoopboodschap gewoon niet meer werkt.

Als je nu succesvol wil zijn met online marketing, videomarketing en/of social media marketing moet je nu de omslag maken van het zenden van verkoopboodschappen zenden naar het helpen, leren, informeren en inspireren van je klanten.

Als videomarketingspecialist weten wij weten precies hoe je dát bereikt!

ONLINE

De hele wereld is online

Vind je klant waar jij wilt

Iedereen is online. Op het werk, onderweg met de smartphone, thuis op de bank met een tablet, laptop of smart-tv. Allemaal manieren om je klant te bereiken en te informeren over jóuw fantastische product of oplossing.

BEHULPZAAM

Help je klant met zijn aankoopbeslissing

Videomarketing hoeft niet storend te zijn

Je kunt je klant helpen met zijn aankoopbeslissing met leuke, grappige en leerzame video’s zoals tutorials en productvideo’s maar ook met handige tips & tricks en how-to-video’s.

OMZETVERHOGEND

en kostenbesparend

Verhoog je eenvoudig je omzet

Verhoog je omzet door meer service te verlenen en bespaar tegelijkertijd je servicekosten. Door handige tutorials verminder je het aantal vragen van je klanten terwijl ze wel het gevoel hebben met je in contact te zijn.

Waarom kiezen voor De Videofabrique?

  • Onze videomarketingspecialisten weten precies wat er speelt in de markt
  • Wij weten precies hoe jouw boodschap te vertalen naar jouw doelgroep
  • We kunnen snel inspelen op de actualiteit en op die manier inhakers voor je produceren
  • We hebben al meer dan tien jaar ervaring
  • We zijn ontzettend leuk om mee te werken

Wat onze klanten zeggen

De samenwerking met De Videfabrique heb ik als heel prettig ervaren. Wat een grote indruk heeft gemaakt is vooral de grote mate van professionaliteit waarover ze beschikt, de ideeën, de betrokkenheid en zeker niet te vergeten de geduld tijdens het draaien. Het resultaat is dat ons bedrijf beter zichtbaar werd en meer klanten trok, zowel online als offline.
Elizabeth, Kinderdagverblijf