Vragen?

Maak gebruik van het contactformulier of bel:

+31 (0)30 2683942

Europalaan 20 (unit 1.0.17)
3526 KS UTRECHT

Direct contact? Bel: +31 (0)85 – 1300743

 

A.S. Watson

A.S. Watson

Voor AS Watson, de grootste retailer in Health & Beauty in Benelux produceren we content voor hun interne communicatieplatform. Ze gebruiken nu een intern social medium waar onder meer relevante corporate informatie op hedendaagse manier wordt gepresenteerd. Met video.
We ontwikkelden hiervoor een aantal concepten en videoformats die aansloten bij de wensen van de opdrachtgever om corporate informatie niet meer top-down maar bottom-up te verspreiden.

”We zijn begin van het jaar gestart met een sociaal intranet voor Kruidvat en Trekpleister, Watsonline. Vraag aan Videofabrique was om twee videoformats voor Watsonline uit te werken en te produceren. Hieruit zijn de Babbelbox en Razende Reporter ontstaan. Met deze formats geven we de klant een stem op Watsonline én zoeken we voor collega’s met prangende vragen het antwoord bij andere collega’s in het bedrijf. De formats zijn leuk om te bekijken en voorzien in een behoefte binnen de doelgroep. Videofabrique denkt mee om de video’s iedere keer nóg beter te maken, zijn flexibel en houden zich aan gemaakte afspraken. Kortom, een betrouwbare en creatieve partner voor de productie van videocontent!”

Rogier Rijkenberg – Adviseur interne communicatie

Dit wil ik ook!
Kijk dan niet verder. Laat je gegevens achter en we bellen je terug om het je haarfijn uit te leggen. We spreken je snel.
Info
Category:

Videocontent, Videoproductie

kruidvat 936×600 300dpi

VIDEOFABRIQUE

Succesvolle content

Call Now ButtonBEL DIRECT