Vragen?

Maak gebruik van het contactformulier of bel:

+31 (0)85-1300743

 

Direct contact? Bel: +31 (0)85 – 1300743

 

Videofabrique

Covid-19: de tweede golf. Wat kan er wel?

Wat vóór de zomer al werd gevreesd is nu werkelijkheid geworden: de tweede corona-besmettingsgolf. De Nederlandse overheid heeft in een poging de verspreiding zo snel mogelijk weer in te dammen een aantal nieuwe maatregelen afgekondigd die op iedereen impact heeft. Je zal het op je werk ook al wel gemerkt hebben: we werken vooral weer thuis. Ook in de supermarkt draagt iedereen nu een mondmasker. Ook op ons werk hebben de nieuwe maatregelen invloed maar we zijn er op voorbereid!

Er kan gelukkig nog heel veel wel!

De vraag naar informatie neemt namelijk  niet af. Mensen willen graag worden geïnformeerd en geamuseerd. Dat biedt dus voor jou en je organisatie weer de nodige kansen.
Als professionele contentmakers weten we dat het maken van een video best een arbeidsintensief project is. In je eentje lukt het meestal niet. Maar als je met ons samenwerkt zal je zien dat we met kleine, flexibele teams werken. Onze ploeg bestaat meestal uit twee personen. Dat betekent dat we nog steeds veilig in een huiselijke omgeving filmen. Maar ook op professionele of werklocaties kunnen we nog steeds prima, veilig en verantwoord ons werk voor jou doen.

Onze ploeg bestaat meestal uit twee personen. Filmen in een huissituatie is met onze kleine ploeg gewoon mogelijk. Ook op een kantoor- of werksituatie kunnen we met onze ploeg volgens de geldende regels veilig werken.

We denken altijd mee met wat er wél mogelijk is in plaats van wat er niet mogelijk is. Daarom houdt onze ploeg zich op iedere locatie altijd aan alle veiligheidsvoorschriften. Dat betekent onder andere dat we altijd:

  • anderhalve meter afstand houden
  • met een mond-neusmasker werken
  • onze handen zijn gedesinfecteerd of er wordt gewerkt met handschoenen
  • onze apparatuur voor iedere draaidag met alcohol schoonmaken en desinfecteren
Als het nodig is laten we bij onze ploeg de dag voor de productiedag een Coronatest uitvoeren om alle risico uit te sluiten!

Je collega’s zitten waarschijnlijk thuis te werken. Je ziet ze minder en spreekt ze ook minder. Net als je klanten.
Dus verlies niet het contact met je collega’s en klanten. Houd contact met ze! Stuur videoboodschappen! Doe aan e-learning! Virtuele congressen. Hybride conferenties. Zo maar een paar voorbeelden van wat er nog wel kan.

Kortom er zijn nog genoeg coronakansen:

Op deze veilige en verantwoorde manier kunnen we nog gewoon video’s voor jou produceren. We kunnen nog gewoon goede en succesvolle videocontent produceren!

Dus of je nou op zoek bent naar een commercial, infovideo, instructiefilm, een webinar, virtueel congres of videoboodschap?
Bel gerust 085-1300743

Comment: 1

  • Piet de Visser oktober 2, 2020 3:25 pm

    Interessant om te weten!

Post a Comment

Call Now ButtonBEL DIRECT