Videofabrique

CORONAKANSEN

CORONAKANSEN

Wat leven we op dit moment toch in een rare wereld, vind je ook niet? Iedereen voelt zich onrustig en is nerveus over wat komen gaat. Zowel qua gezondheid als qua werk en inkomen. Ook wij merken de gevolgen inmiddels. De meeste opdrachten die we in de agenda hadden staan zijn geannuleerd of verplaatst naar een nog niet nader genoemde datum. Waarschijnlijk heb jij daar ook al mee te maken.
KANS

Maar een veranderende wereld biedt ook kansen!

Nu we niet meer in groepen bij elkaar kunnen komen, even een wat grotere fysieke afstand van elkaar moeten houden en voornamelijk thuis moeten werken, gaan we nadenken over oplossingen. Dingen die (nog) wél kunnen. In mijn omgeving zie ik bijvoorbeeld dat restaurants plotseling bezorgdiensten aanbieden. Super!
Gaat jouw communicatieplan of jouw evenement de mist in? Dan is het goed om te weten dat je boodschap nog steeds gedeeld kan worden. Want nu iedereen toch thuis werkt is het juist het moment om op een andere manier met je collega’s te communiceren.

Bijvoorbeeld door video!

Een videoboodschap, videoconferencing, een livestream of webinar. Ik kan me voorstellen dat je het nogal spannend vindt om voor de camera staan en een tekst in te spreken. Maar wees gerust! We nemen gewoon onze autocue voor je mee, dan kan je je tekst gewoon oplezen!
En vergeet niet: je klanten zitten ook allemaal thuis. Achter hun laptop. Dus die kan je ook bereiken met goede videocontent en -campagnes!
Wil je sparren over hoe je kansen kunt grijpen in deze tijden? Bel ons op info -@- videofabrique.nl
Of heb jij ook goede voorbeelden van omdenken en coronakansen? Laat ze achter in de comments!

No Comments

Post a Comment