Bedrijfsfilms

Videofabrique maakt succesvolle bedrijfsfilms en videoproducties.

Je wilt een sterke bedrijfsfilm die direct binnenkomt en vertrouwen schept bij jouw stakeholders. Wij begrijpen dit als geen ander. Videofabrique neemt de tijd om zich te verdiepen in jouw bedrijfsverhaal. Maar ook in de markt en je doelgroep. Onze creatives zoeken de samenwerking op, komen met frisse ideeën en luisteren aandachtig naar jouw belangen en wensen. Net zolang tot het resultaat er staat, en dat is een succesvolle bedrijfsfilm. En als die video klaar is  kunnen wij ook helpen bij het online verspreiden van je zakelijke video.
Succesvolle bedrijfsfilms geven een sfeervolle indruk van jouw bedrijf, de mensen, de producten en diensten. Het laat zien waar je organisatie voor staat, welke kernwaarden je hebt en wat je kan betekenen voor je klant of doelgroep.
Bedrijfsfilms zie je vaak terug op websites, social media, beurzen, videoschermen en showrooms. Zo kun je potentiële klanten die nooit langskomen toch een rondleiding geven.
In je marketingstrategie past een bedrijfsfilm heel goed in de INTEREST laag van het AIDA model. Je hebt de attentie van een klant al gewonnen maar met een mooie, concrete bedrijfsvideo kan je je klant helpen overtuigd te raken van jou of jouw organisatie.

WAT KOST EEN BEDRIJFSFILM?

Eén van de eerste vragen die we in een gesprek horen is vaak: Wat kost een bedrijfsfilm? Om die vraag te beantwoorden hebben we een mooie whitepaper gemaakt.
Wil jij GRATIS onze whitepaper ‘Wat kost het laten maken van een bedrijfsfilm?’ ontvangen? Vul dan het formulier in en je ontvang meteen het document.

WIL JE MEER WETEN?
Neem gerust vrijblijvend contact op voor een GRATIS adviesgesprek.

CONTACT