Vragen?

Maak gebruik van het contactformulier of bel:

+31 (0)30 2683942

Europalaan 20 (unit 1.0.17)
3526 KS UTRECHT

Direct contact? Bel: +31 (0)30 2683942

 

Bedrijfsfilms

Videofabrique maakt succesvolle bedrijfsfilms en videoproducties.

Je wilt een sterke bedrijfsfilm die direct binnenkomt en vertrouwen schept bij jouw stakeholders. Wij begrijpen dit als geen ander. Videofabrique neemt de tijd om zich te verdiepen in jouw bedrijfsverhaal, de markt en je doelgroep. Onze creatives zoeken de samenwerking op, komen met frisse ideeën en luisteren aandachtig naar jouw belangen en wensen. Net zolang tot het resultaat er staat. Indien gewenst kunnen wij ook helpen bij het online verspreiden van je zakelijke video.
Bedrijfsfilms geven een sfeervolle indruk van jouw bedrijf, de mensen, de producten en diensten. Laat zien waar je organisatie voor staat, welke kernwaarden je hebt en wat je kan betekenen voor je klant of doelgroep.
Bedrijfsfilms zie je vaak terug op websites, social media, beurzen, videoschermen en showrooms. Zo kun je potentiële klanten die nooit langskomen toch een rondleiding geven.

WAT KOST EEN BEDRIJFSFILM?

Eén van de eerste vragen die we in een gesprek horen is vaak: Wat kost een bedrijfsfilm? Om die vraag te beantwoorden hebben we een mooie whitepaper gemaakt.
Wil jij GRATIS onze whitepaper ‘Wat kost het laten maken van een bedrijfsfilm?’ ontvangen? Vul dan het formulier in en je ontvang meteen het document.
Download whitepaper

WIL JE MEER WETEN?
Je kan ook vrijblijvend contact opnemen voor een GRATIS adviesgesprek.

CONTACT

VIDEOFABRIQUE

Succesvolle content

BEL DIRECT