De kans is groot dat wanneer je dit leest, je lekker op vakantie bent. Onze vakantie zit er helaas alweer op, maar het is een mooi moment om de balans van het eerste half jaar op te maken.

2016 is over de helft en heeft ons veel nieuws en goede zaken gebracht. In april gingen we na ruim zes jaar geopereerd te hebben als Kroezen Mediaproducties verder als VIDEOFABRIQUE waardoor we sneller, slimmer, breder en completer onze diensten kunnen leveren aan onze klanten. Waar voorheen onze werkzaamheden vooral gefocussed waren op het leveren van diensten als camera-operator merkten we een zekere verschuiving naar een bredere vraag: het bedenken van concepten en het produceren van online videocontent.

Nieuwe samenwerkingen

Dit jaar hebben we weer veel producties mogen maken voor enkele van onze vaste opdrachtgevers. Daar zijn we supertrots op! Maar we hebben ook nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen. Zo produceren we samen met Not Guilty Media bijvoorbeeld video’s voor FrieslandCampina, samen met Hugo Janzen AV maakten we mooie producties voor NS en ProRail, voor Utrecht Business School werken we samen op het gebied van E-learning en blended learning. Tenslotte werken we samen met de art directors van Buro RuSt aan een mooie serie producties voor het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

De tweede helft van het jaar belooft nog meer mooie en nieuwe samenwerkingen te geven.

Maar natuurlijk werken we ook heel graag samen met jou! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens contact op!