E-Learning video laten maken

Opleiden en trainen van personeel en medewerkers is van levensbelang voor iedere organisatie. Wanneer je bedrijf zicht niet ontwikkelt, staat het stil en loop je grote risico’s. E-Learning video laten maken is dan een heel slimme zet. E-learning is deideale manier om je personeel te trainen en tegelijkertijd tijd en geld te besparen.

De Videofabrique is gespecialiseerd in het produceren van content ten behoeve van E-learning modules. Wij weten goed de vertaling te maken van door docenten geschreven leerstof en leerdoelen naar aantrekkelijke, afwisselende en inhoudelijke video.

Bij De Videofabrique ben je aan het goede adres als je E-learning video wilt laten maken

Neem snel vrijblijvend contact met ons op als je meer informatie wil over het laten maken van E-learning video.

Het stappenplan

Ontwerp

STAP 1

Bepalen van leerdoelen

Tijdens de eerste stap vertalen we de leerdoelen en competenties naar inhoud voor de video. We schrijven de teksten voor de docent, we zoeken en maken foto’s, produceren aanvullende video, graphics en titels.

PRODUCTIE

STAP 2

Opnames in de studio

Als de scripts zijn geschreven komt de docent naar onze opnamestudio waar de e-learning video’s voor een groene wand met onze hoogwaardige audiovisuele apparatuur worden opgenomen en ingesproken.

POST PRODUCTIE

STAP 3

Montage en afwerking

Als alles is opgenomen en ontworpen beginnen we aan de montage. Op onze moderne en snelle computers met professionele montagesoftware monteren we de video’s geheel in de gewenste huisstijl.

OPLEVERING

STAP 4

Klaar om aan de studenten uit te reiken

Als de montages zijn goedgekeurd kunnen ze klaargemaakt om in de gewenste LMS in te passen. Nu kan de cursist volle kracht met zijn e-learning traject aan de slag.

Wat onze klanten zeggen

De Utrecht Business School ontwikkelt zakelijke lesprogramma’s en corporate trainingen. Zowel in groepsvormen als op maat gemaakte E-learning modules. Voor de productie hiervan werken we exclusief samen met De Videofabrique vanwege de hoge mate van flexibiliteit en deskundigheid. De samenwerking verloopt mede door de pro-actieve instelling zeer prettig.

E-learning promo