Bedrijfsfilm laten maken

Ben je op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf om een bedrijfsfilm te laten maken? Waar je communicatieboodschap gegarandeerd goed verpakt en verzonden wordt? Én waarmee het ook nog eens heel erg leuk samenwerken is ? Dan ben je bij ons zeker aan het goede adres!
Een bedrijfsfilm of een corporate video is eigenlijk onmisbaar voor ieder bedrijf. Het is de perfecte manier om te laten zien wie je bent en wat je doet. In een bedrijfsfilm kan je namelijk heel sterk laten zien wie je als organisatie eigenlijk bent, waar je voor staat en wat je kernwaarden zijn. Daarnaast geef je je organisatie persoonlijkheid. Veel meer dan bijvoorbeeld de ‘about us’ of ‘over ons’ op de corporate website. Door een bedrijfsfilm of corporate video te laten maken heeft je potentiële klant of relatie meteen een beeld of jouw organisatie ook bij hem past.

De Videofabrique is in dit geval jouw ideale partner om je bedrijfsfilm te laten maken: Samen bedenken we hoe we jouw boodschap het beste in beeld kunnen brengen voor jouw doelgroep. We vertalen dus  jouw verhaal naar mooie videocontent, we filmen het met de modernste apparatuur en monteren het tot een kant-en-klaar product waar je blij en tevreden mee bent.

Wil jij ook een goede en mooie bedrijfsfilm? Neem dan snel contact met ons op!

Het stappenplan

Concept

Stap 1

Concept

Na gezamenlijke brainstorm bedenken we een concept die aansluit bij jouw boodschap en verhaal.

Script

Stap 2

Script

Aan de hand van het concept schrijven we het script waarin exact de inhoud en de vorm omschreven staat.

Productie

Stap 3

Productie

Lights, camera, action! We gaan filmen, animeren, monteren, audio bewerken, kleurcorrectie en vormgeving maken.

Distributie

Stap 4

Distributie

Als alles klaar is en goedgekeurd gaan we jouw bedrijfsfilm distribueren. Dat kan op YouTube of op een ander platform.
Een goede bedrijfsfilm of corporate video zorgt voor de versterking van de identiteit van de organisatie. Zowel voor interne als externe doelgroepen. Je eigen organisatie is na het zien van de bedrijfsfilm weer op de hoogte van de kernwaarden van het bedrijf en ook je klanten zien direct waar jouw bedrijf voor staat, én het wekt vertrouwen op bij je kijker!
Een goede bedrijfsfilm is multifunctioneel inzetbaar. Zo kan je een bedrijfsfilm inzetten voor interne communicatie en externe communicatie. Is te gebruiken als marketinginstrument voor je salesafdeling. Maar ook op beurzen en evenementen is een goede bedrijfsfilm onmisbaar!
Wil je online gevonden worden, dan is een online bedrijfsfilm onmisbaar. Youtube is de op één na grootste zoekmachine ter wereld en eigendom van Google. Google wil heel graag video’s in de zoekresultaten weergeven. Omdat wij slimme Video Search Engine Optimization (VSEO) toepassen op jouw video, zorgen we ervoor dat jouw video sneller en beter gevonden wordt, voor meer traffic zorgt én voor meer conversie op je website.

Waarom kiezen voor De Videofabrique?

  • De Videofabrique is het leukste videoproductie- en filmcommunicatiebureau van Nederland!
  • Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het maken van aantrekkelijke en doeltreffende video’s.
  • Wij denken altijd in het belang van onze opdrachtgever. Wat wil je bereiken en hoe gaan we daarvoor zorgen?
  • Van kleine productie tot en met grote studioproductie, wij staan met onze professionals voor u klaar.

Bel me terug!

Laat je nummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat onze klanten zeggen

De samenwerking met De Videfabrique heb ik als heel prettig ervaren. Wat een grote indruk heeft gemaakt is vooral de grote mate van professionaliteit waarover ze beschikt, de ideeën, de betrokkenheid en zeker niet te vergeten de geduld tijdens het draaien. Het resultaat is dat ons bedrijf beter zichtbaar werd en meer klanten trok, zowel online als offline..
Elizabeth, Kinderdagverblijf