AERIALFILM

Een drone of UAV is een onbemande helikopter die op afstand wordt bestuurd door een piloot. De techniek van 4, 6 of 8 rotors maakt het mogelijk om lichte tot middelzware camera’s onder de drone te bevestigen en daarmee prachtige aerial films of luchtopnames te maken. Met een drone kan je videobeelden maken van de wereld zoals alleen een vogel die ziet: hoog van boven maar ook hoge elementen zoals gebouwen en bomen zijn van opzij te zien.
Een drone kan je voor alle verschillende soorten film- en videoproducties en voor ieder budget inzetten. Voor kleinere producties vliegen we bijvoorbeeld met een DJI Phantom of DJI Inspire met een GoPro achtige actioncamera. Deze zijn klein, licht, snel en wendbaar. Maar voor middelgrote en grote producties waarvoor betere, cinematische filmbeelden worden gevraagd, vliegen we met grotere en zwaardere helikopters die bijvoorbeeld een Canon 5D en Panasonic GH4 kunnen dragen, maar bijvorbeeld ook de Sony FS7 en F55.

Luchtopnames

Geven je een prachtig overzicht

Birds Eye

Wat is er mooier dan een beeld van boven zoals alleen een vogel dat ziet?

Drone

Drones zijn cool

Cool

Beelden van een drone of UAV zijn eigenlijk ook gewoon heel cool!

Safety

Safety first

Veilig

We vinden veiligheid van groot belang. Daarom houden we ons in alle gevallen aan alle geldende veiligheidsvoorschriften en vergunningen. We werken alleen met volledig gecertificeerde piloten.

Voorbeelden

Waarom kiezen voor De Videofabrique?

  • De Videofabrique is het leukste videoproductie- en filmcommunicatiebureau van Nederland!
  • Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het maken van aantrekkelijke en doeltreffende video’s.
  • Wij denken altijd in het belang van onze opdrachtgever. Wat wil je bereiken en hoe gaan we daarvoor zorgen?
  • Van kleine productie tot en met grote studioproductie, wij staan met onze professionals voor u klaar.

Wat onze klanten zeggen

Videofabrique is een fantastisch, professioneel en hoog kwalitatief video productie bedrijf. Elmar en zijn crew staan garant voor een klant gerichte oplossing, werken snel en accuraat en hebben een prima prijs/kwaliteit verhouding. Voor zowel kleine en grote video producties ben je hier aan het goede adres!
Gerard Ekhart, Imengo Works

Neem contact op voor meer informatie over aerial film

Contact

Contact formulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.