Als ondernemer zit je niet te wachten op grote uitgaven. nee, je houdt liever het geld op zak. Wij begrijpen dat heel goed. Toch is investeren in je bedrijf erg belangrijk! Zonder investering staat je bedrijf stil, en stilstand is… nou ja, vul dat zelf maar in.

Investeren in een videomarketing en videocontent is een heel slimme en nuttige investering. Video is het marketinginstrument met een groot rendement. Sterker nog: een bedrijfsvideo is voor altijd van waarde! Veel bedrijven en organisaties adverteren in kranten en magazines. Dat is best een goede manier om je wekelijkste aanbiedingen onder de aandacht te brengen, maar een advertentie is enorm vergankelijk: wanneer de pagina is omgeslagen is de attentiewaarde voor driekwart verdwenen. Als de krant even later in de oud-papierbak ligt, is je dure advertentie helemaal niets meer waard.

Investeer nu in videomarketing
Videomarketing met goede videocontent werkt anders. Met een online video kan je heel doelgericht jouw doelgroep targeten en retargeten. Denk bijvoorbeeld aan Facebook advertenties. Je kunt exact jouw doelgroep uitkiezen en ze bedienen van jouw video-advertentie. In een vastgelegde periode zal jouw doelgroep telkens weer jouw video zien als ze Facebook opent. En de video blijft van waarde, want wanneer je een nieuw marketingdoel hebt gesteld, kan je dezelfde video als middel opnieuw gebruiken!

En stel nou dat je bijvoorbeeld over twintig jaar terugkijkt naar je onderneming, dan weten wij wel waar je naar gaat kijken. Dat zijn echt niet uw advertenties in de krant!