Videofabrique is een fantastisch, professioneel en hoog kwalitatief video productie bedrijf. Elmar en zijn crew staan garant voor een klant gerichte oplossing, werken snel en accuraat en hebben een prima prijs/kwaliteit verhouding. Voor zowel kleine en grote video producties ben je hier aan het goede adres!
Gerard Ekhart, Imengo Works
De Videofabrique is een aangename een professionele partner. Ze hebben diverse videoproducties voor ons en onze partners geproduceerd. En bij alle producties was het projectmanagement geheel op orde en het eindresultaat boven verwachting. Wij ontwikkelen patientcommunicatie voor farmaceuten en dit is gebonden aan strikte regelgeving. Ondanks deze beperkingen volgen de makers bij De Videofabrique het afgesproken script, verwerkt de marketing-doelstellingen van de partner in de productie en levert een mooie video op.
Ik zou De Videofabrique aanraden bij collega-uitgevers.
Patrick, Medical Media
Diverse videoproducties laten maken voor de beroepsvereniging NBPO. Zeer tevreden!
Jantina van Beers, NBPO
We worked with Videofabrique on a series of interviews with clients to collect feedback.The Videofabrique team understood precisely what we were trying to achieve: dynamic video clips where the content is leading. The video clips were a great success and working with Videofabrique was very pleasant.
Business Development Advisor , International Tax & Law Firm
Voor diverse projecten werken we samen met De Videofabrique en huren we faciliteiten en camera operator Elmar. Elmar is een harde werker, betrouwbaar en prettig in de omgang. Dat, in combinatie met zijn vakmanschap als cameraman, is voor ons reden om Elmar als een van de eersten te raadplegen als een freelance cameraman nodig is.
Zakelijkevideo.nl en Diederick.com bevelen het werken met De Videofabriquer dan ook van harte aan!
Diederick, Diederick.com
Ik ben heel blij met de manier waarop het Videofabrique team alles geregeld heeft en meedachten over de manier waarop we alles goed in beeld konden brengen. Daardoor zijn het uiteindelijk prettige video’s geworden.
Ron Benjamins - Communicatieadviseur, OOG
Elmar is veelzijdig. Bij LVB Networks heeft hij meerdere rollen vervuld, zowel op redactie als regie en als camjo. Hij heeft oog voor het verhaal en het moment. Technisch erg goed!
Producent , Aart Lensink
Voor het programma Goed voor Elkaar was Elmar de regisserende cameraman. Hij heeft mooi gedraaid, is heel prettig om mee samen te werken en hij gaf het team duidelijke instructies. Het is een programma waarin veel met mensen met een beperking werd gewerkt en daarmee ging hij leuk, geduldig en respectvol om.
Sofie van den Enk, Presentatrice
Wij maakten samen Trauma Centrum voor SBS6. Naast het feit dat Elmar een buitengewoon aardig persoon is om mee te werken, waren items van zijn hand altijd helemaal prima voor elkaar. Hij zorgt ervoor dat de benodigde shots gedraaid waren, en maakte in de montage het verhaal zoals het dat behoort te lopen.
Rik Dalhuisen, Samensteller
Videofabrique is een partner van ons online marketing bureau DVB MEDIA en wij werken al jaren met hen samen en naar volle tevredenheid.
Derrik van Bemmel, DVB Media
De samenwerking met Videofabrique heb ik als heel prettig ervaren. Wat een grote indruk heeft gemaakt is vooral de grote mate van professionaliteit waarover ze beschikt, de ideeën, de betrokkenheid en zeker niet te vergeten de geduld tijdens het draaien. Het resultaat is dat ons bedrijf beter zichtbaar werd.
Elizabeth Kocovic, Directeur Kinderdagverblijf Elmi