Project Description

Voor Imengo Works maakten we in 2016 deze video voor het onderzoeksproject Made @ Europe. Made @ Europe is een wetenschappelijk project die tot doel heeft antwoord te geven op de vraag: welke factoren zijn in de 21e eeuw belangrijk bij het kiezen voor een locatie voor een (industriele) productiefaciliteit. Anders gezegd: is de locatie van deze fabriek over twintig jaar nog steeds de goede locatie?

Wij maakten hiervoor een grote videoproductie waarbij we in meerdere fabriekslocaties een beeld mochten geven van hoe productieprocessen nu verlopen en hoe ze in de toekomst zouden kunnen gaan. Handmatig en geautomatiseerd, destructieve verspaning en 3D metaal printing etcetera. De doelgroep van de video is C-Level executives (Chiefs) in de ‘maakindustrie’. Om deze mensen aan te spreken hebben we gekozen om de klassieke oldtimer als hoofdpersoon te maken. Veel ‘captains of industry’ zijn gecharmeerd van oude, klassieke auto’s, vakwerk, ambacht. Daarnaast houden ze van genieten van het leven. Vandaar de keuze voor deze romantische cabriolet classic.

Voor Made in Europe hebben we gefilmd met onze Sony PXW-FS7 4K camera, een Sony A7sII, een DJI Inspire Pro x5.

Videofabrique is een fantastisch, professioneel en hoog kwalitatief video productie bedrijf. Elmar en zijn crew staan garant voor een klant gerichte oplossing, werken snel en accuraat en hebben een prima prijs/kwaliteit verhouding. Voor zowel kleine en grote video producties ben je hier aan het goede adres!
Gerard Ekhart