DE VIDEOFABRIQUE: EEN GOED VERHAAL

De Videofabrique is een no-nonsense bedrijf en we maken al meer dan tien jaar gewoon goede videoproducties. Naast een uitstekende kennis van videomarketing hebben we hebben een journalistieke en marketingachtergrond; we maken dus succesvolle videocontent met een goed verhaal!

De Videofabrique is jouw one-stop-shop voor de creatie en productie van al jouw videocontent. Ons team van creatives, camera operators, producers, vormgevers en editors werken iedere dag aan het produceren van inhoudelijke, stoere, mooie maar vooral succesvolle videocontent. We werken voor brands, contentbureau’s, mediabureau’s, PR-agencies, reclamebureau’s, communicatiebureau’s, bedrijven en (non profit) organisaties.

We werken snel en we werken flexibel. We verstaan ons vak, zijn inhoudelijk sterk, we zijn creatief en we weten op welke manier jouw klanten jouw boodschap het liefst gepresenteerd krijgt. Kortom: De Videofabrique: Een goed verhaal!

Wil je door ons worden teruggebeld? Vul dan onderstaand formulier in en we bellen je zo spoedig mogelijk terug.

Bel me terug!

Laat je nummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

TEAM VIDEOFABRIQUE

Elmar
ElmarOwner / Creative Director
Ik ben de eigenaar en oprichter van Videofabrique. Na bijna 10 jaar als verslaggever, camjo en regisseur gewerkt te hebben aan vele televisieprogramma’s, ben ik in 2009 gestart met het zelfstandig maken van mediaproducties. Na jaren van groei ben ik in 2016 Videofabrique gestart.
Ik ben jouw aanspreekpunt bij Videofabrique. Ik adviseer je graag bij je filmcommunicatie- en videomarketingvragen en je zal me ook zien als camera operator of regisseur bij het draaien van jouw videoproductie.
Wayne
WayneCamera operator
Ik ben Wayne, een van de vaste cameraoperators van Videofabrique. Als cameraoperator ben ik verantwoordelijk voor de beeldvoering. Ik werk zowel individueel als in teamverband in multicam opstelling. Deze creativiteit en diversiteit maken elk project altijd weer uitdagend en leuk!
Ik heb gewerkt aan vele producties en televisieprogramma’s voor zowel de publieke als commerciële omroep. Ik voel me op mijn gemak in zowel zakelijke als casual omgeving.
Hendrik
HendrikGraphics designer
Ik ben een designer die projecten ontwerpt en uitvoert met gebruik van motion design en grafisch vormgeven. De nadruk ligt daarbij vooral op storytelling en infographics. Ik help Videofabrique met motion graphics en andere grafische vormgeving voor het bewegende beeld.

ONZE OPDRACHTGEVERS

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ontvang 10% korting op de eerste productie.