Ken jij, als marketeer, jouw verhaal?

Je nieuwsbrief heb je net verstuurd, nu post je een prikkelend bericht op Facebook en werk je met een videomarketeer aan een productvideo voor op jullie website. Jij, als marketeer, zoekt iedere dag naar nieuwe mogelijkheden om in contact te komen met potentiële klanten.

Maar met ‘gewoon’ berichten de wereld in slingeren kom je er niet. Dat wist jij als marketingkampioen natuurlijk al. Heb jij dan ook (nog) wel helder wat het verhaal achter alle berichten is? Welk verhaal wil jij over je merk vertellen? Wat is de kapstok waar je al je marketinguitingen aan hangt?

 

Je secundaire product

Naast het product of de dienst die je aanbiedt heb je altijd een secundair product: content. Zie content als de zwembandjes, waardoor jouw bedrijf niet kopje onder gaat. Met content trek je de aandacht van potentiële klanten en maak je bestaande klanten ambassadeur.

Een contentmarketingstrategie heb je waarschijnlijk wel, maar met een thread breng je deze strategie naar het volgende niveau. Je structureert content door vanuit jouw verhaal te denken en één verhaal naar buiten te dragen. Storytelling. Je hebt vast wel eens gehoord dat je klant vooral geïnteresseerd is in waarom je een product verkoopt en niet eens zozeer in wat je verkoopt. Als je dat kunt verwoorden heb je al een mooi uitgangspunt voor je thread. Vanuit deze hoofdgedachte kun je al je berichten inrichten en via allerlei kanalen naar je doelgroep slingeren.

Kortom, met een goede thread knoop je alle content aan elkaar. In een teaserfoto op Instagram verwijs je naar een uitgebreidere serie in een blog of je verwijst op je website naar interessante publicaties. Dat klinkt als een goed begin, maar wat ontbreekt er nu in deze alinea? Video! Wil je écht succesvol zijn? Durf video in te zetten.

Bij Videofabrique helpen wij met het bedenken van jouw verhaal. Vervolgens structuren wij je content, zorgen voor een heldere planning én produceren de content die jij nodig hebt om potentiele klanten, klant te laten worden en terug te laten komen. Wij zorgen dat jij een geoliede contentmachine bent!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Een kopje koffie om eens te sparren over jouw thread? Check de video over hoe jij de wereld kan veroveren met videocontent en laat hieronder je gegevens achter. We nemen dan snel contact met je op.

Of bel ons gewoon! 030-2683942.

Bel me terug!

Laat je nummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

via wipster