Commercial

Als je een commercial wil laten maken dan wil je dat doen met een doeltreffende, professionele, betrouwbare en creatieve partner. Onze creatives weten als geen ander hoe ze jou kunnen helpen met het vertalen van je verkoopboodschap naar een aantrekkelijke en goede commercial.

We verdiepen ons in je doelgroep: ‘wat spreekt ze aan, wat vinden ze leuk?’ Daarmee gaan onze regisseurs en scriptschrijvers aan de slag en produceren een op maat gemaakt, realistisch en uitvoerbaar concept en script. En we zorgen natuurlijk voor de productionele uitvoering: het filmen en monteren. En in iedere fase werken we natuurlijk nauw samen met jou als opdrachtgever zodat je op ieder moment weet wat er gebeurt, de vinger aan de pols kunt houden en dat je dus nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan!

Impact

Commercials hebben de meeste impact

Doeltreffend

Commercials hebben nog steeds de grootste marketing impact. Commercials op TV worden als minder storend ervaren dan commercials op computer of mobiele devices.

Massa

Bereik een grote doelgroep

Enorm bereik

Met een commercial op TV bereik je nog steeds de grootste doelgroepen. Hoewel je online beter kunt targeten zijn televisiecommercials onmisbaar bij het laten beklijven van je boodschap.

Omzet

Verkoop je product

ROI

Wil je iets verkopen, dan kan je eigenlijk niet meer om een commercial heen. Een commercial is uitermate geschikt om je doelgroep primair te interesseren en tot koopimpuls te laten overgaan.

Onze commercials

Een commercial laten maken laat je niet door zomaar iemand doen. Sportwedbureau Tipico laat hun commercials in hun meerjarige campagne al sinds  2014 door onze regisserende Fabrique regisseur Milko maken. Deze commercials is onderdeel van een serie van meerdere commercials die qua verhaallijn op elkaar aansluiten en deel van een grote marketingcampagne op televisie, social media en andere online media.

In de serie hebbende legendarische Duitse keeper Oliver Kahn en Deense keeper Peter Schmeichel de hoofdrol. De rode draad in deze commercials is dat de twee keepers elkaar op alle fronten probeert af te troeven en uit te maken wie “de beste aller tijden is”. Van deze lange versie maakten we ook drie korte 30 seconden versies die tijdens de campagne ingezet werden.

Waarom kiezen voor De Videofabrique?

  • De Videofabrique is het het leukste videoproductie- en filmcommunicatiebureau van Nederland!
  • Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het maken van aantrekkelijke en doeltreffende video’s.
  • Grote of kleine producties; wij voelen ons voor geen enkele productie te groot!
  • Wij denken altijd in het belang van onze opdrachtgever. Wat wil je bereiken en hoe gaan we daarvoor zorgen?
  • Van kleine testimonialvideo tot en met grote studioproductie, wij staan met onze professionals voor u klaar.

Wat onze klanten zeggen

De Videofabrique is een aangename een professionele partner. Ze hebben diverse videoproducties voor ons en onze partners geproduceerd. En bij alle producties was het projectmanagement geheel op orde en het eindresultaat boven verwachting. Wij ontwikkelen patientcommunicatie voor farmaceuten en dit is gebonden aan strikte regelgeving. Ondanks deze beperkingen volgen de makers bij De Videofabrique het afgesproken script, verwerkt de marketing-doelstellingen van de partner in de productie en levert een mooie video op.
Ik zou De Videofabrique aanraden bij collega-uitgevers.
Patrick, Medical Media

Neem contact op voor meer informatie over commercials

Contact

Contact formulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.