CAMJO

Een camjo is een camerajournalist. Dat betekent in het kort dat de journalist of verslaggever in zijn eentje ook de camera en het geluid bedient.

Onze camjo’s hebben allen een journalistieke opleiding of journalistiek inhoudelijke achtergrond. Daardoor weten ze optimaal verhalen te vertalen naar beeld en geluid. Met een camjo in plaats van een volledige ENG filmcrew creëer je een kleinschalige, intieme setting bij mensen thuis of op hun werkplek. Door de kleinschaligheid, met één of twee personen in plaats van vier of vijf is het inzetten van een camjo ideaal voor het optekenen van persoonlijke verhalen. Daarnaast biedt het inzetten van een camjo ook een aanzienlijke kostenbesparing.
Onze camjo’s hebben allemaal ruime werkervaring in het televisievak en zijn dus behoorlijk door de wol geverfd. Met ervaring in reality, documentary, entertainment en corporate infotainment weten ze verschillende draaistijlen toe te passen die aansluit op de wensen van de productie.
Programma’s waaraan onze camjo’s aan meewerkten zijn onder andere: Wegmisbruikers!, Trauma Centrum, 40 dagen zonder seks, Je Echte Leeftijd, Van Luizenleven naar Luiers en Valhalla.

Op zoek naar een professionele cameraoperator?

KLIK HIER VOOR CAMERAMAN

Professioneel

Onze camjo's zijn zeer professioneel.

Professioneel

Onze camjo’s weten hoe ze in iedere situatie, hoe precair ook, de juiste sfeer en intimiteit te creëren om alle gevraagde inhoud te halen.

Ervaren

Onze camjo's zijn ervaren en enthousiast

Ervaren

Onze camjo’s hebben ruime ervaring in het maken van zowel corporate videoproducties als televisieprogramma’s. Maar omdat ze hun vak zo leuk vinden, zijn ze ook aanstekelijk enthousiast, wat zorgt voor een prettige sfeer.

Montage

Items moeten ook gemonteerd worden

Montage

Na het filmen moet er vanzelfsprekend ook gemonteerd worden. Onze camjo’s zijn bedreven in monteren op zowel Avid, Final Cut Pro als Adobe Premiere Pro.

Onze andere diensten

Naast het leveren van ervaren en professionele camera operators en camjo’s kunt u bij De Videofabrique terecht voor volledige videoproducties, branded videocontent en filmcommunicatievraagstukken.
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We staan voor je klaar om te sparren en je te adviseren.

Waarom kiezen voor De Videofabrique?

   • De Videofabrique is het leukste videoproductie- en filmcommunicatiebureau van Nederland!
   • Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het maken van aantrekkelijke en doeltreffende video’s.
   • Wij denken altijd in het belang van onze opdrachtgever. Wat wil je bereiken en hoe gaan we daarvoor zorgen?
   • Van kleine productie tot en met grote studioproductie, wij staan met onze professionals voor u klaar.

What Client’s Say

Elmar is een veelzijdige camjo. Bij ons heeft hij meerdere rollen vervuld, zowel op redactie als regie en als camjo. Hij heeft oog voor het verhaal en het moment en is technisch erg goed!
Aart Lensink, LVB Networks
Wij maakten samen Trauma Centrum voor SBS6. Naast het feit dat Elmar een buitengewoon aardig persoon is om mee te werken, waren items van zijn hand altijd helemaal prima voor elkaar. Hij zorgt ervoor dat de benodigde shots gedraaid waren, en maakte in de montage het verhaal zoals het dat behoort te lopen.
Rik Dalhuisen, I Care Producties
Voor het programma Goed voor Elkaar werkten we samen met De Videofabrique. Zij leverden een zeer ervaren camjo. Hij heeft mooi gedraaid, was heel prettig om mee samen te werken en hij gaf het team duidelijke instructies. Het is een programma waarin veel met mensen met een beperking werd gewerkt en daarmee ging hij leuk, geduldig en respectvol om.
Sofie van den Enk, Sofie van den Enk