• Videofabrique cameraman

CAMERA OPERATOR

Wil je een cameraman huren? Dan ben je bij ons aan het goede adres. In onze Fabrique werken zeer ervaren en professionele camera operators. Of je nu op zoek bent naar één cameraman of twintig, onze cameramensen zijn zeer ervaren in het registreren van evenementen en inzetbaar in zowel eenvoudige producties als in complexe meercamera setting. Onze cameramensen hebben jarenlange ervaring in zowel het televisievak en voor vele, vele corporate producties. Ze weten exact hoe de mooiste en beste shots te maken en zijn tegelijkertijd representatief en voorkomend.

Organiseer je een evenement of festival en ben je op zoek naar een partner voor liveregistratie? Wij zijn gespecialiseerd in meercameraproducties met live schakelingen op grote schermen en live internetstreaming.

Onze camera operator draait wat er gevraagd wordt en draagt het geschoten materiaal aan je over. Ben je op echter op zoek naar een partner die zorgt voor een goede geluidskwaliteit, montage achteraf en ook aan de voorkant conceptueel en inhoudelijk met je meedenkt, ook dan zijn wij jouw professionele partner.

Kijk bijvoorbeeld maar eens welke diensten we nog meer aanbieden: Videoproductie, videomarketing, filmcommunicatie

Een cameraman (m/v) is niet hetzelfde als een camjo.
Een camjo is in zijn eentje in principe verantwoordelijk voor de volledige gang van zaken op een draaidag. Eén persoon verantwoordelijk maken voor zowel beeld, geluid, inhoud, techniek en communicatie met de opdrachtgever, kan nadelig zijn.  Het kiezen voor een camjo heeft onverbiddelijke consequenties: kiezen voor een camjo betekent kiezen voor mogelijke foutjes. De camjo kan namelijk niet in alle facetten uitblinken. Voor veel situaties is het daarom wenselijker om een regisseur met een cameraman en geluidstechnicus in te zetten. Hierdoor kan de regisseur zich focussen op de inhoud, de cameraman op het beeld en de compositie en de geluidsman is dan verantwoordelijk voor kwalitatief hoogwaardig geluid.

Op zoek naar een ervaren CAMJO?

KLIK VOOR CAMJO

Professioneel

Onze cameraoperators zijn professioneel en representatief.

Professioneel

Onze cameramensen (m/v) zijn professioneel, representatief en inzetbaar op alle soorten gelegenheden en locaties. Van corporate en politieke gelegenheden tot en met openluchtfestivals.

Equipment

Wij sturen onze mensen altijd met de modernste apparatuur op pad.

Equipment

Onze cameramensen beschikken altijd over de modernste apparatuur. Zeer lichtgevoelige, super 35mm grote-sensor camera’s die zowel FullHD als haarscherp UltraHD (UHD/4K) footage kunnen schieten.

Ervaren

Onze camera operators zijn ervaren en creatief.

Ervaren

Al onze cameramensen beschikken over de nodige ervaring in zowel corporate als in het televisievak. Daardoor weten ze exact wat er verwacht wordt en halen ze wat er gevraagd wordt.

Cameravrouw

Sommige gelegenheden vragen om de inzet van een vrouw.

Cameravrouw

Sommige gelegenheden vragen om de inzet van een cameravrouw. We begrijpen het dat in sommige situaties beter is om een cameravrouw in te zetten. Vanzelfsprekend bestaat die mogelijkheid ook bij ons.

Nog meer diensten

Naast het leveren van ervaren en professionele cameramensen en camjo’s kunt u bij De Videofabrique terecht voor volledige videoproducties, branded videocontent en filmcommunicatievraagstukken.
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We staan voor je klaar om te sparren en je te adviseren.

Waarom kiezen voor De Videofabrique?

  • Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het maken van aantrekkelijke en doeltreffende video’s.
  • Wij denken altijd in het belang van onze opdrachtgever. Wat wil je bereiken en hoe gaan we daarvoor zorgen?
  • Van kleine productie tot en met grote studioproductie. Wij staan met onze professionals voor u klaar.
  • De Videofabrique is het leukste filmcommunicatie en videoproductiebureau van Nederland!

Wat zeggen onze klanten

De Videofabrique is een aangename een professionele partner. Ze hebben diverse videoproducties voor ons en onze partners geproduceerd. En bij alle producties was het projectmanagement geheel op orde en het eindresultaat boven verwachting. Wij ontwikkelen patientcommunicatie voor farmaceuten en dit is gebonden aan strikte regelgeving. Ondanks deze beperkingen volgen de makers bij De Videofabrique het afgesproken script, verwerkt de marketing-doelstellingen van de partner in de productie en levert een mooie video op.
Ik zou De Videofabrique aanraden bij collega-uitgevers.
Patrick, Medical Media
Voor diverse projecten werken we samen met De Videofabrique en huren we faciliteiten en camera operator Elmar. Elmar is een harde werker, betrouwbaar en prettig in de omgang. Dat, in combinatie met zijn vakmanschap als cameraman, is voor ons reden om Elmar als een van de eersten te raadplegen als een freelance cameraman nodig is.
Zakelijkevideo.nl en Diederick.com bevelen het werken met De Videofabrique dan ook van harte aan!
Diederick, Zakelijkevideo