BRANDED VIDEOCONTENT

Branded videocontent is steeds vaker een vast, belangrijk en krachtig onderdeel van de marketingstrategie. Wij zijn ervan overtuigd dat alles wát je met video zou kunnen communiceren, met video zál worden gecommuniceerd! Video is nou eenmaal de beste en leukste manier om iets de wereld in te slingeren! Door de combinatie van bewegend beeld en gesproken tekst is het een buitengewoon effectief en aantrekkelijk communicatiemiddel. Met goede videocontent kan je veel sneller en effectiever met je doelgroep communiceren dan met een geschreven tekst en foto’s. Daarnaast kun je met videocontent makkelijker emotie, sfeer en beleving overbrengen en je doelgroep overtuigen.
Goede videocontent is visueel aantrekkelijk, inhoudelijk en innemend en het zorgt ervoor dat de kijker zich verbonden voelt met jouw verhaal en dus met jouw bedrijf. Maar dan moet de inhoud en kwaliteit van de content wel echt goed zijn!

Meerwaarde

Met branded videocontent creëer meerwaarde.

Meerwaarde

Door het laten delen van leuke en aantrekkelijke video met jouw brand, merk of kernboodschap, wordt je merk meer waard.

Shareable

Branded videocontent is uitermate social shareable

Deelbaar

Online video is dé manier om je content te delen. Door relevante video te delen met je fanbase wordt je bereik alleen maar groter!

Vindbaarheid

Videocontent maakt je beter online vindbaar

Vindbaarheid

Google houdt van video. Youtube = Google. Door het gebruik van videocontent vindt Google jouw site interessanter en word je eerder weergegeven.

Persoonlijk

Online video is volledig te personaliseren

Persoonlijk

Met de komst van online video is het mogelijk om jouw branded content volledig gepersonaliseerd te sturen. Je kunt jouw klant persoonlijk aanspreken.

Branded Videocontent

Waarom kiezen voor De Videofabrique?

  • De Videofabrique is het leukste videoproductie- en filmcommunicatiebureau van Nederland!
  • Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het maken van aantrekkelijke en doeltreffende video’s.
  • Wij denken altijd in het belang van onze opdrachtgever. Wat wil je bereiken en hoe gaan we daarvoor zorgen?
  • Van kleine productie tot en met grote studioproductie. Wij staan met onze professionals voor u klaar.

Wat onze klanten zeggen

We worked with De Videofabrique on a series of interviews with clients to collect feedback. Videofabrique understood precisely what we were trying to achieve: dynamic video clips where the content is leading. The video clips were a great success and working with De Videofabrique was very pleasant.
Marc, International Tax & Law firm